Де була я, коли ти мене прагнув і жадав?
Коли твоя душа горнулась до моєї?
Коли єднання рідних душ було твоїм та не моїм бажанням?
Де була я, коли ти мене прагнув і жадав?
Я була поруч, але тілом не душею...
Душею я летіла в ті світи,
що манять всіх, але приймають рідко й вибірково.
Я була поруч, та душа моя -
була засліплена примарним сподіванням.
Де була я, коли ти мене прагнув і жадав?
Мене поглинув світ отой - омана.
Куди подівся ти, коли моя душа -
знайшла моє найпотаємніше бажання?
Ти потонув у світі прози і журби
й забув твоє-моє найпотаємніше бажання!