Я знайшов тебе у холодні дні,
коли дощем заливало землю,
і коли вітер нагло рвав
твоє прекрасне кучеряве волосся.
Я шукав тебе уночі,
коли на небі сяяли зорі,
коли сон говорив "вже досить",
а у відповідь чув "ще трохи".
Я знаходив в тобі вогонь,
той вогонь, що даний Прометеєм,
що потрібен був так мені,
що зігрів би любов'ю та ласкою.
Я шукав тебе коли падав сніг,
та утратив коли виросли трави,
коли день заховав в собі ніч,
а твій вогонь замінило сонячне сяйво.