Чому життя лише одне?
Чому людина а не кішка?
Чому кидаючись в вогонь
я потопаю в водних діжках?
Чому лягаючи в вівторок
я просипаюсь у четвер?
Чому гіркий холодний морок
рідніший від ясних небес?
Чому я вірю у надію
й надіюсь вічно на любов?
Чому любов це просто віра
у справжність людства та зірок?
Чому краса на дві хвилини
а помах слова назавжди?
Чому повіривши у мрію
не знаю я куди іти?
Чому біжу назустріч світлу
А падаю у прірву снів?
Чому я задаю питання
хоч знаю відповідь на них?