Так часом хочеться забутись,
Забути все, і йти вперед
І зранку просто посміхнутись,
Закутавшийсь у теплий плед.
Так часом хочеться пізнати,
Все потаємні таємниці,
Своє життя з кимось поєднати,
На це спроможні тільки одиниці.
Так часом хочеться почути,
Забутий всіма старий мотив,
З криниці натхнення почерпнути,
В руках старенький детектив.
Так часом хочеться, відчути
Биття в утробі двох сердець,
І про перешкоди всі забути,
В руках хай краще буде горобець.