Не тримай! Що ж із цього вийде,
Коли серце мов друзок жменя ?
Наша зірка й без того зійде.
Зітру з пам'яті все старе я.
Не тримай! Політай зі мною!
Понад хмарами чи землею.
Я без тебе немов без неба.
Ти ж зробив мене вже своєю!
Закружляло несміле щастя.
Відпускай.. знаю – завжди в серці!
Ти… цілуєш мої зап'ястя…
І хай як там тепер це зветься… (с)
Mariana Mys'ko