слабоцензурна підстатна неолексика
(сьогодні матюки не в моді)
Запіґуґлити - послати у інтернет, "проявити" себе в мережі....
Відсексуалити - задовільнитись, виграти,
муртало - надоїдливий облесник,
Відхромосомити - передати генетичну інформацію, запліднити.
Піздно - "ти запізнився", "ти вже не перший",
дноток - останній, найнищий,
піхто - "невідомий чи приховуваний герой л"
чувирло - всі порушники дорожнього руху в т.ч.пішоходи, чиновники
крунделики - бігуді, взагалі всі хто крутить і окручує.
бандеролі (бандерольки) - більші і менші посилки з України в Лугандон і Донбіс.
....