Перетерпіти, перепочити, переписати мрії в листи.
Надто далекі ваші орбіти, надто високі ваші мости.
Не дочитати, не дочекати, не долюбити і не дійти.
Прагнути словом думку схопити, вічність, як річку перепливти.
Перекусити, перепочити, з полум'я в попіл вмить перейти.
Хтось нагорі вже готує вас сито, щоб пересіяти ваші світи
Недокурити, недоказати, недоламати правди шматок,
Хтось нагорі вже поставив дозатор ваших поразок і помилок
Переступити, перемовчати, перетерпіти деякий час...
Хтось нагорі лиш вказав вам початок,
Хтось нагорі вже втомився від вас!
Схожі висновки приходять якось випадково... Коли думаєш про одне, начеб глибоке, а відкривається глибина куди темніша, і то в іншому місці. Євочко, я правий? (а то сам не розумію, що написав тут )
Єва Лавінська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00