Я втомився кидати каміння,
В чужих героїв,
Вгамовуючи спрагу
Нав'язливих ідей,
В надії, що ця точка кипіння,
Ця параноя - перетворить,
В Будапештських птахів
Розжирілих свиней.
Те, в що я вірю
Я не розумію,
Дайте мені силу
Батьки революції,
Щоб не віддати звіру,
Ще одну неділю,
Знайти оправдання сумнівам
Рядками з конституції.
Дуже марновірний,
Щось пише на стіні,
Такий непокірний,
Незалежний...
Дуже марновірний,
Обережно -
диявол на твоєму шляху...
Як ти поділиш нас?
Новими прапорами,
Мовою батьків,
Гаслом, що вилітає з грудей?
Чи кинем яйцем ще раз
У героя програми
Східних світів,
Найщасливішого з людей.
Куди ти кидаєш каміння?
Чого від цього чекаєш?
Що тут сказати...
Дуже марновірний!
Майбутнє все повертає,
У вікна твоєї хати.
Дуже марновірний!
Обережно -
Диявол на твоєму шляху...