Букет тюльпанів,
такий жаданий,
і пристрасть ночі
серце лоскоче.
Букет півоній
для губ червоних,
від смаку спокуси
шматочок відкусиш.
Букет лілей,
торкнись плечей.
В пориві бажання
віддайся коханню.
Букет ромашок,
як ніжні пт́ашки
руки тв́ої
обіймають медові.
Букет кульбаб,
поглядом зваб.
Подих на шиї.
Мене окр́илиш.
Букет волошок -
так пахне волосся.
Пальці разом сплітати,
у любов поринати.
Букет ірисів,
всі твої риси,
твій силует -
жаги портрет.
Бузку букет,
ми тет-а-тет.
Закрий усі фіранки,
і будь моїм до ранку.