Хочеться приємного й теплого,
Хочеться в обійми це взяти й тоді,
Якнайсильніше оте цілувати
Аж допоки твій подих не скаже тобі,
Зробити перерву на хвильку,
Вдихнути краплину повітря
Й надалі вустами мозолить вуста.
Хочеться тіло обнімати
Шукати руками нові місця
І щоразу в нове потрапляти,
Дивуватись, радіти і йти до кінця
Розкуйовдить волосся
Відчути його,
Як тече воно як вода крізь долоні
Набирати у жмені його
Все іще, все іще, все іще.
Хочеться запах божественний тіла вдихнути
І відчувати його щей на смак
Язиком в тих місцях побувати
Де не смію сказати в словах
Ще хотілось багато такого,
Від якого всміхнуться вуста
І примружаться з вогником очі
В них засяє розпустна іскра