Чому ти одна і чому ти сумуєш?
Чому твоє серце на коліна стає?
Чому так багато того, що не знаєш?
Чому у цім світі таке все важке?
Чому ти так плачеш, літа марно тратиш?
Чому забуваєш життя те складне?
Чому ти так часто все падаєш, падаєш?
Згубивши у всьому щастя своє...
Питання сладне, але відповідь маю,
Що все це Христос на себе пийняв.
Бо щастя у Нім і Його я шукаю,
І раджу тобі, ти до Нього звернись!