Лише тобі всміхається моя душа,
Коли на вулиці йдуть проливні дощі,
Коли для всіх я стала вже чужа,
І сонце промені сховало в темному плащі.
Лише один ти зберігаєш світ мій,
І при тобі не варто одягати маску,
Тебе я заховаю серед світлих мрій,
Ловити погляди буває досить важко...
Всі почуття описані давно словами,
Та не сказать ними, що діється на серці.
Щодня я прагну керувати снами,
У них з тобою ми завжди відверті.