ну скажи, кохана
де поділось почуття
я шукав його в пустих упаковках з-під фрі
в твоїй курячій підливці
шукав навіть між броколі на останній полиці
і не знайшов
я не розумів
я так важко не розумів
так довго
чи почуття залило кетчупом
чи ми додали надто гострої гірчиці
чи може мій соєвий соус тобі не до смаку
а може воно все ж проясниться
що і ти сховала його в туалетному бачку
я купував нам копчену рибу
і можливо залишив його там
а ти знову давила цю чортову либу
я не повірив своїм рукам
що хотіли тебе задусити
і тут риючись в купі непраних шкарпеток
я перевертав весь наш побут
і весь холодильник
а потім я просто наївся таблеток
і вийшов на сонце
погрітись
бавились діти
і я зрозумів
почуття вбиває не побут
почуття вбиваємо ми
кохана, прости