Гуляє заметіль
І віхола танцює.
У світлі ліхтаря
Сніжинок білий рій.
Тобі здається, принц
На конику гарцює:
Ти мрій, моя дівчино, мрій!
Ти мрій, моя дівчино, мрій!
Ти мрій, моя дівчино, мрій!
Біля віконця
В тиші вечоровій
Нехай душа
Наповниться теплом.
Нехай тобі, дівчині чорнобровій,
Дорога буде всіяна добром!
Ти мрій, моя дівчино, мрій!
Ти мрій, моя дівчино, мрій!
Ти мрій, моя дівчино, мрій!