Я уривок твоєї недописаної пісні
Фантазія, що несподівано ожила
Не було до мене, точно знаю не буде після
Хоч й сьогодення своє, ще не до відбула
Чи люблю тебе... Ні на мить коротку не вагаюсь
Мої нерви так ніби натгянуті струни
До останньої з криком болю того обриваюсь
Розливаюсь в уривок, цілунок отруйний