Заплющую очі і бачу твої
Вони мене переслідують
Куди не піду – ідуть по п’ятам
Зі мною ночують і снідають
Самотньо ліхтар зазира у вікно
Надворі холодно й зимно
Йому, як й мені потрібно тепло
Та всім довкола всерівно
І мій календар підозріло мовчить
Не хоче брехати про весну
Він потрапив в арктичну мить
Й чекає поки воскресну
Мовчить телефон, смс-ки дрімають
Контакт зажурився увесь
Лиш зорі стиха собі співають
Їм увірвався терпець
Мене ж переслідують очі твої
Заснути й навіки забути
Та знаю: прийдуть вони навіть ввісні
І посмішу стиха розбудять
Мовчить телефон. Оператор дрімає
І сум заглядає в вікно
Він, як і я, очікує раю
А той не приходить в кіно
Самотня оселя. Книжки на підлозі
Зелений чай на столі
І я, напевне, зупинитись не в змозі
Та далі нема куди йти….