Цей вірш - це шепіт серця, крик душі.
І він присвячений тобі.
Душа кричить, серце шепоче:
Я закохався в твої очі,
Усмішку, погляд і уста -
У тобі сенс мого життя,
у тобі все що є в житті
І кожну мить потрібна ти мені!
Я хочу бачити тебе і чути,
Твій ніжний дотик на устах відчути,
В твоїх обіймах потонути -
І просто завжди поруч бути.
З тобою мріяти, тужити,
з тобою все життя прожити.
І знаєш ти, і я це знаю,
Тебе люблю і обіймаю,
І уві сні і наяву.
Можливо я тебе негідний
І часто роблю помилки,
Але візьму тебе на руки
І лагідно тобі скажу:
«Ти прекрасна, дивовижна,
Ти богиня чистоти,
Ти розсудлива і ніжна,
Ти найкраща. Відпусти
Свою думку попід хмари
Там мої думки літа
І нехай кохання чари
Їх у коси запліта.»
Та ти не просто так мовчала
Казала в очі загляда:
"Неси у світ мою красу!"
А куди я тебе понесу?