Змиритись, чекати, терпіти –
Хто має все це зупинити?
Сіра днина так часто буває
В людей, які не кохають!
Тому, щоб сонце сіяло в душі,
Ми ставимо завдання собі –
Шукати, найти, полюбити,
Почати наново жити.
Вийти на рівну світлу дорогу.
Іти, але дивитись під ноги.
Себе не губити, назад не вертатись.
Но́́ве зустріти і не боятись!
Зуміти вчасно розпізнати,
Двома руками удачу тримати.
Любити життя як повітря чисте
З сірої днину зробити барвисту!