Спасибо Велес, бог Русі
Що надихав на вірші ці
В яких кохану оповив
Тай до нестями полюбив
Спасибі і тобі цар-сонце
Даждьбог смієшься у віконце
Твоі ми внуки у коханні
Вітать твій схід будем щорання
Тобі велике дід спасибі
Що внуків держеш у повинні
Стрибоже коси розвіва
А я іі ще більш коха
Й тобі вся шана бог Перун
Як митью з серця зніс валун
Скорботи, жалю і печалі
Ти в поміч станеш і надалі
Спасибі вам усім богам
Що дали покохати нам
Допоможіть іще одне
Хай це кохання не мине.