Сонятко-малятко, рости і радій
Шукай свою стежку в чарівний світ мрій
В той світ, що без зла, без образ і страждань
У царство надій і палких сподівань
Рік за роком і юність твоя на порозі
Хай подругою вірною стане в дорозі
Береже тебе, пестить, дарує лиш втіху
А як плакать коли, то щоб тільки від сміху