Я один……
Я один серед великого великого океану
Де замість риби люди,
А замість води ¬– брехня.
Як з води риба отримує кисень,
Так людина правду черпає з брехні,
Від одних лиш припущень –
Вона почуває себе на коні.
Людина ¬– не може жити без брехні.
Правда – це лиш формальність,
Людина без брехні, як риба без води.
Ось така от тут реальність.