Усі ми, коли гірко нам й болить,
Думаєм, що десь на світі люди
Щасливо проживають кожну мить
І радості утіха наповняє їхні груди.
Проте, коли нам добре й світ яркий,
Чи згадуєм, чи думаєм хоч коротко,
Що десь поблизу ще є хтось такий,
Кому, нажаль,...не солодко?