- Жива?
- Жива.
- Ревнуєш?
- Не тебе.
- Ти ділиш нас на два?
- Я ділю на нуль тебе.
- Я бачив тебе уві сні.
- А я тебе наяву.
- Я теж, твої очі сумні.
- Прекрасно й без тебе живу.
- Я радий що ми зустрілись.
- Це з часом у тебе пройде.
- Ти теж була рада колись?
- Колись – це не тепер.
- У тебе не всі вдома.
- Ти розбив мій стакан.
- Мені це так знайомо…
- Залишився тільки шрам.
- Прошай. Спікуватись хоч будем?
- Уникатиму лишніх слів.
- Давай вчинимо як нормальні люди.
- Ти завжди цього хотів.