Її смагляве тіло,
Її тонкі уста.
Вона є Божим дивом,
Але не є твоя.
Вона гуляє садом
І слухає пісні.
Вони навіки разом..
І не вернуть її.
Колись давно, прогавив
Ту мить щасливу ти.
А він цим скористався
І в серце зміг ввійти.
Вона щаслива з іншим
Й не згадує тебе.
Із всіх можливих рішень -
Обрала лиш одне.
Набридло їй чекати,
Страждати від думок,
Кохати і не знати
Їй щастя без тривог.
Вона стомилась мріями
Життя своє живить.
Вона жила надіями
Й душа тепер болить.
І кровоточать рани,
Що ти зробив колись.
Їх не загоять чари
Й назад ти не просись.
Вона тепер змінилась
Й змінила все життя.
Сльозами вже умилась
Й зазнала каяття.