Хочу випить горіляки
Це вже тост, але тепер
Пить нехочу з переляку
Хочу випить за Дністер
За веселую калину
За присутніх що тут є
Хочу випить за родину
Хочу випить що я є
За милі мами добрі руки
За очі мудріі батьків
За сльози та кохання муки
За ті хвилини що радів
Я хочу випити за волю
За Шлях чумацький де жиєм
За тих солдат що щас у строю
За тих дівчат що думаєм )))
Я хочу пити й не пьяніти
Бо все це те що я назвав
Повинно жити і радіти
За все до дна, бо я сказав.