Цвіте роза новорічна, а такі бувають?
Спитаєш ти мене, ну а я не знаю
Ляпнув щось тобі таке, ну а що робити?
Кохаю сильно я тебе, що й на світі жити
Важко, чесно, люба, важко, та не здамся
Носа не опущу, знай кохана, я тебе ніколи в світі не відпущу
Сьогодні вже два місяці, разом ми з тобою
Писати я не вмію, та гори за спиною,
Я знаю це банально, писати і співати
Віршики складати, і текст цей римувати
Не буду я казати, що виходить в мене лажа
Бо за це получу я одразу
*******(ім'я), ти сама-сама-сама
Красива на світі, а головне моя - кохана
І наші почуття, ніяк не передати
Ні словом, ні думками, ні з чим це не зрівняти
Бо це така сі штука, яка існує протягом життя
Я знаю, можливо ти в чомусь зі мною не згідна, о так
Це все прекрасно, бо в нашому житті не буває так
Що б вот так взяти, і що завгодно підставляти
Та хочу сказати тобі одне, і нехай це, заставить тебе
І можливо мене, та скоріше нас двох, зрозуміти цей всей подвох
Кохання річ яку не описати двома словами, її не передати ніякими текстами
Це така штука, коли тебе візьме, то вже не відпустить, і нас с тобою точно пре
Треба підводити вже це до кінця, йди сюда і подивимось з цього крилця
На світ, який оточує нас, люба, знай, я біля тебе завжди буду, ти моя зай
Хочу привітати нас з тобою з таким днем, і побажати щоб все у нас було без проблем
ID:
405822
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 03.03.2013 17:59:13
© дата внесення змiн: 03.03.2013 23:03:49
автор: Takeshi80
Вкажіть причину вашої скарги
|