Не забувай.
Пам’ятай
про мою любов до тебе!
Не забувай,
споглядай
мою посмішку на небі.
Не забувай –
відшукай
на небосхилі свою зірку.
Я люблю тебе,
ти знай,
і сумніви нехай всі зникнуть.
Ти, від’їжджаючи,
згадай
про мене хоча б на хвилину.
А хочеш моє серце?
Забирай!
Най за тобою воно лине.
Ти про проблеми
забувай…
Заплющуй свої карі очі.
І безтурботно
поринай
у світлі сни літньої ночі.
Але й у снах мене
чекай,
полетимо разом у небо.
Та я прошу,
не забувай –
моя любов лише для тебе!
(2006 рік)