В житті кожної людини,
Усіх живих і мертвих нас
Існує віра, що дає нам сили
Для існування у цей час.
***
Кожен інший, всі ми різні,
У когось Бог, сім"я, Аллах,
Та не зупинить це всі війни,
Що йдуть по наших же кістках.
***
Війна за мир, війна за віру,
Для чого нам ця чортівня?!
Самі ж загнали себе в прірву,
Життя в руїнах -- не життя.
***
Любов втопили в клубах диму,
Душа захлинулась в крові;
Цей світ пішов у хмарах пилу,
Він впав при вранішній зорі.
***
Віра нас і погубила,
Її нещирість й незнання.
В думках реальність заклинИли
Й загнали в гріб ще за життя.
***
Бог не в силах зупинити
Людей, їх дурість й чорну злість;
Самі все мусимо змінити
Й знайти в душі цю віри нить.
1.03.2013р.