Забуті слова,
забуті події...
давно вже забуті
усі мої мрії.
Надії нема,
вона вже втекла,
і мрії з собою
кудись повела.
Та ні,ще залишилась!
Проте не сама,
із нею любов
і віра міцна.
Не та вже надія,
не та що була
та все ж таки є
і буде вона.
Забуті слова,
забуті події,
давно вже забуті всі мої мрії...
нема їм ціни,
нема вороття,-
В замін їм нова
надія прийшла.
І будуть нові
події і мрії,
і будуть нові
перемоги й надії,
бо є віра міцна,
і мрійлива душа,
а також любов ,-
до світу й життя!