Сльози, це надто дивна "рідина".
Пони поллються коли ти відчуваєш радість,
частіше ж в час коли болить душа.
І коли чути крик душі,коли вона ж це ніби вирватись хотіла.
Які ж смішні ці люди всі.Навіщо взагалі кохання сила?
А чи існує почуття це? А як існує,то взаємне?
А хто відчув його якось,то предповість мені напевне.
І я розгублюсь й зрозумію,що вже подібне відчувала.
Й поллються сльози по обличчі.Я дар Господній не втримала...