***
Закінчилась кава ранкова,
Але все одно я скучаю,
Така ж вже душа загадкова,
Щось хоче ... Мабуть чашку чаю?
***
Смакує добре кава зранку,
А зараз хрустики й сметанку,
Цукерок, печиво ніжненьке,
Ще й чашку чаю гаряченьку.
***
Минають дні, минають ночі,
Ганяє вітер небом ґави,
Я вже забув про темні очі,
Лише витає присмак кави!
***
Сьогодні день такий прекрасний,
І сяє сонечко яскраве,
На барбекю в садочку власному,
Зготую рибку, вип'ю кави.
***
Вмикаю повну щирість,
Здорового серденька,
І прошу Вашу милість,
На каву гаряченьку.
***
Так шкода, що нема часу на спілкування,
Все наче надломилось, стало нецікавим,
Це може прозвучати як зізнання ...
Зізнання – про запрошення на каву!
***
Високогірне озеро магнітом притягає,
Воно блакитно-синєє, але мабуть не знає,
Що в світі дивному, крім гір є інші справи,
Тому я пропоную – скуштувати чашку кави!
***
Привіт, ти знову десь пропала,
Я пообідати вже встиг,
Від ранку на столі стояла,
Велика чашка, серед книг.
Тебе запрошую на каву,
Йди вже до столу, будь ласкава.
***
Ось тиждень промайнув, закінчивши всі справи,
Він мене надихнув, з тобою випить кави.
***
Зранку в нашому дворі,
Завелась машина,
І згадалось: на Землі
Свято Валентина!
Валентинку дам тобі,
Відкладай всі справи,
Ні! Засмуті та журбі!
Вип'єм краще кави.
***
Що там сталось незрівняна?
Вітер колихав дерева?
Кинь, бо ось стоїть духмяна,
Склянка кава кришталева.
Вип'єм кави до роботи,
І забудем про турботи.
***
Привіт, привіт! Де ж ти пропала?
Останній пелюсток ромашки -
Надію жеврить … Досконала
Холоне вітром кави чашка.
***
Зимовий ранок наступає,
Комусь нудний, комусь цікавий,
Він особливий ... кожен знає,
Що розпочатись має з кави!
ID:
404909
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 28.02.2013 12:35:41
© дата внесення змiн: 28.02.2013 12:35:41
автор: SAKHO
Вкажіть причину вашої скарги
|