Я скажу одне:
Подай знак, знак подай!
Все мені так, наче все одне –
Висловлююсь потай.
А краще, випроставши плечі,
Випали, немов з гвинтівки
Й прямо межи очі,
Які бажання юнки-дівки.
Переконання будуть зайві:
Вибір це твій.
Думаєш, перед тобою пав би –
Ми, навколо, горді, але повір,
Закони сучасності
Руйнують простоту відносин.
Переходячи на крайності,
Співчуваючий розуміння не попросить…
А ти їм не вір,
Способам сучасним,
Можна й без підступницько-зрадливих мір
Бути зі мною чи то з ним.
І це вибір за тобою,
Озвучи його чітко й лунко.
Вже сонною хилячись томою
Згадав сну побажати доброго тобі, юнко!