Життя дарує нам можливість
і шансів сотні кожен день
кожен сам вибирає свою дорогу
кожен сам вибирає де і з ким
зустрічати новий день.
Все в твоїх руках
твоє здоров'я майбутнє й робота,
не заблукай і не забрудни свій шлях
будь самим собою,людиною із відкритою душою.
І якшо ти нічого не робиш
то і не плач й не нарікай шо нічого не маєш.
І не має тут вини ні людей ні Бога
перед тобою все життя,
тож вибирай свою дорогу!