Здається іноді – життя іде по плану,
Робота, дім, сім’я… І щастя ніби є…
А потім виявляється, що я живу обманом,
Я все сама придумала, усе це не моє…
Колись було – літала я у мріях,
І жити так хотіла я завжди,
Та повернутись довелось в буденність сіру,
І по дорозі долі далі йти…