Яким є досконалим усе створіння
Мого Отця.
Як легко нам пройти усе земне терпіння
З моїх Отцем.
Яким прекрасним є усе на світі
Мого Отця.
Як добре, що живемо у теплій цій опіці
З моїм Отцем.
Який ласкавий, добрий і милосердний
Є мій Отець.
Які прекрасні миті дарує найцінніші святий -
Це мій Отець.
Яке це щастя, коли поруч завжди
Є мій отець.
Який все допоможе, убереже від кривди –
Це мій Отець.
Які усі щасливі, коли у Божім мирі
Живуть завжди.
Приймають Святі Тайни, хоч важко, та в покорі
До Бога прагнуть йти.
Цей шлях не є простенький та в Божій благодаті
Живуть завжди.
Й сміливим кроком вгору, де сходинки тернові
До Бога прагнуть йти.