Годі ! Досить зло терпіти !
Вже сьогодні я виходжу з "гри",
Бо набридло тут сидіти -
У багнюці спільної ганьби.
Краще пізно, ніж ніколи,
Зрозуміти правило старе:
Люди зла не побороли,
Власну шкуру кожен береже.
В нас зруйновані закони,
Влада підло діє проти всіх,
Тут життя, мов у полоні,
Ти встаєш - тебе збивають з ніг.
Щоб забратися нагору,
Є лише один підступний шлях -
Треба всіх без перебору
Усувати в нелегких боях.
Ось такі жорсткі умови
"Гра" для виживання нам дає,
Мусиш битись аж до крові,
А не хочеш - то уб'ють тебе.
Не така моя дорога !
Тож чому я створюю вірші ?
Та напевно лиш для того,
Щоб із злом боролися усі !
Сам, на жаль, я не здолаю
Правила безвиграшної "гри",
Тимчасово відступаю,
Щоб підготуватись до війни.
Хай мій заклик нас з'єднає,
Бо без вас усе піде шкреберть,
Нічиї тут не буває,
Буде перемога або смерть !