Я хочу знайти того
хто буде лише мене любити,
я хочу знайти того
хто буде мене на руках носити.
Я хочу знайти того
хто буде мене від зла оберігати,
я хочу знайти того
хто буде зі мною вершини покоряти.
Я хочу знайти того
хто не змусить мене лити сльози,
з ким я сміятимусь завжди
того хто захистити в змозі.
Він буде йти вперед
зрубає будяки і колючі дерева,
я буди йти за ним
як справжня королева.