Я хочу відчути справжнє кохання
сніданок з тобою у ліжку,ніжні зітхання
прокидатися від солодкого поцілунку,
засинати в ніжних обіймах твоїх,
дарувати тобі щастя,радість і сміх.
Влітку насолоджуватися морем,
а взимку поїдемо в гори,
де ми разом і світ завмирає,
ніщо і ніколи справжнє кохання не вбиває.
Я хочу наповнитися тобою
тобою,щастям й любов'ю,
Я хочу завоювати серце твоє,
я хочу віддати тобі своє.
Я хочу відчути справжнє кохання,
яке не зруйнує ніяка спокуса,
з яким я відчую себе як у раю,
солодкий початок але не має краю.
Відчувати смак його губ,
ніжний дотик теплих рук,
сонце із ним зустрічати,
зорі в небі рахувати,
мріяти,радіти,плисти хвилею...
Я просто хочу бути щасливою!