Я незнала , що все
в житті так серьозно,
Що через маленьку дрібничку
до тебе ставляться невиносно.
Ох, як би хотілося
це все припинити
Хоч на одну хвилину
це ставлення змінити.
Та не все так легко,
Як мені здається.
Таке відчуття ніби я в пеклі,
А весь світ наді мною сміється.
Близькі люди не розуміють,
І їхнє ставлення до мене міняється.
Якби вони знали,
Як моє серце з груді виривається.
Неможливо передати
відчуття це на словах.
Я пишу це , знаючи,
що я не в маминих руках...