__________________________________Тій, котру покохала би всупереч
Я би могла покохати.
Наприклад, Франсуазу Саган.
За її розуміння відсутності сенсу.
За напругу без кінговського саспіенсу.
За її коротке волосся і вигини стану.
За те, що вміє віднайти на серці рану.
Мріяла б коханкою стати
тієї, для кого біль - це пан;
вона слухняна невільниця людського суму,
що з меланхолією викладає думу.
Її очі постійно шукають пустку,
тонкі пальці тримають шовкову хустку.
Я би зізналася у коханні Франсуазі,
однак нема у всесвіті наразі
ключів від часу...