Мамочка моя,ти найкраща в світі!
Ти те тепле сонечко на небі,
Шо так ясно світить.
Ти мене все зігріваєш
Своїм ніжним теплом
Ти мені даруєш щастя
І даруєш любов.
Ти мене оберігаєш від кожної біди
Ти мене захищаєш від негоди і журби.
Ти мені даруєш щастя,радість і натхнення,
Твоя любов велика,тепла і невпинна
Ти моя красуня
Ти мій ідеал
Я така щаслива шо ти в мене є
Не хай Бог здоров’я
Кожен день тобі посилає
А Ангел-хрaнитель
Тебе оберігає.
Шоб ти процвітала,сміялася і раділа,
Шоб ти горя не знала
І життя довге та щасливе прожила
Шоб у тебе все було
І всі мрії здійснилися
Шоб хліб свіжий був на столі
І шоб нам добре жилося.
Ти моя любов
Ти моя надія
Ти моя підтримка
Муза і наснага
Ти моє щастя
Ти моє добро
Коли ти мене цілуєш
Я відчуваю щастя неземне.
Я люблю тебе,мамочка моя,
Ти найкраща в мене,
Ти моя сім’я.
Ти мій ідеал
Ти мій Ангел з неба
Ти мене охороняєш
І стоїш біля мене.
Ти завжди поруч
В кожну ту хвилину
І коли мені сумно
І коли я радію
І коли мені весело
Я тебе цілую
А коли мені сумно
Я пригорнуся на твоє плече
Поплачуся і розкажу як мені тяжко…
А ти поцілуєш ніжно і пригорнеш до себе
І скажеш мені тихо
Все буде добре в тебе.
Багато друзів можна мати
Грошей,будинків і машин
Але завжди у світі найрідніша і найкраща то є рідна мати
І ти для неї номер один!