Тобі не можна дарувати квіти!
Тобі не можна дарувати фігню!
всього-на-всього потрібно вміти,
Говорити в стилізації "ню".
Не будити тебе дуже рано
і читати незвичні вірші,
твоє ліжко - це дно океану,
бо спокійне в приморскій тиші.
тобі треба кохатись до ранку!
тобі треба ці кілька слів -
ти потрібна лиш мені, панянко,
не треба крутих віражів.