Чи вмієш ти кохати?
Скажи хоч кілька слів,
Чи вмієш вибачати?
Чого ти ще хотів?
Я відповідь надам,
На всі твої питання,
Я розповім тобі,
Чому в душі повстання.
Я вибачу тобі,
усе що вибачають,
Я вбю "її" в собі
Ту, що гордістю всі називають.
Та боляче дивитись
На все, що тут навкруг
Я бачу лиш підступність,
І звужується круг.
Для тебе я ніби й не існую,
Ні слова правди я давно не чую,
І все змінилось у стосунках знов,
То може це вже не любов?