Зіграй зі мною,знов зіграй!
Без правил й суддів - граймо в долю.
Лови та знову відпускай
Мій розум на пекельну волю.
Мисливець кожен з нас до миті,
Коли мов вбитий не впаде.
Хотів піднятись, але ниттю
Думки прикули до землі.
Тонка, крихтка та ніжна ланка.
Якою дав зв'язати сам.
Життя у мрії - погляд зранку,
Коли себе віддав очам.
Твоїм очам, в чарівне сяйво,
В полон солодкий доля йде.
Життя щасливе бо кохаю,
І серце кличе до тебе.