Глибокої ночі, в місячнім світлі
Із темного закутка я побачив коси твої світлі
Весела тоді ти була
Про те,що я поряд навіть не знала
В той вечір тебе з другим побачив, розізлився
І з дуру пішов напився
Думка мене не полишала ні на мить
Люблю тебе! Вона мені кричить
А я усе сидю, кручусь, місця собі не знаходю
Виходю, поглядом усе я водю
О ні! Тебе нема
Ти просто холодная зима...
Ну як? Скажи як?
Я повів себе не мов дурак
А ти все погляд відвертаєш
Навіщо ти такая серце розбиваєш?
А ти мовчиш, ти вже й не знаєш
Що в котре серце молоде ти розбиваєш
Хіхі хаха видають твої уста
Одна лише мить, а потім темнота...