Алкоголь заповнює тіло
Тримати кермо важче
Рухи все елегантніші
Й я вже один
Забути стежку додому
Відкривши її до тебе
Й не розуміючи слів
Я був не одним
Крик невідомо чий
Змушує далі рухатися
Плавно й витончено
Тримаючи тебе за талію
Це вже танець всесвітів
Потрібна енергія
Скуштуймо цукерок
Ми вже на хмарах
Розум залишив тіло
Просто маріонетка
Загубити твій слід
Бачучи себе із сторони
Крик невідомо чий
Змушує далі рухатися
Плавно й витончено
Минаючи перешкоди подібних