Преплив я моря й океани,
Пролетів через синєє небо,
Але відповідь більша ніж ранок,
Бо можливо є відстань до тебе.
Слова й запитання зникали,
В момент, коли ціль уже поряд,
А чи вірні шляхи ми обрали,
Уловивши думки, наче погляд?
Переслідують тіні наш шлях,
Переслідують тіні життя,
І плисти на живих коряблях
Це лиш крок на шляху в забуття.
Намагаємось сильно піднятись
По дорозі тернистих зітхань,
Але страшно навіки зірватись
Із платформ ненадійних звучань.
Всі знання і уміння - все марно,
І кохання шукаєм не там,
Ісе це дивно і навіть примарно,
Бо не біль залишає той шрам...
Переслідують тіні наш шлях -
Як мету, що іде в забуття,
І плисти на живих коряблях
Це не страх, а реальне життя.
[15 січня 2013 рік>