***
Ти зранку нам заряд даєш,
Божественно-чудова страва,
Ковточками малими п'єш,
Що ж це таке? Це чудо-...?
***
Ти блискуча, наче крига
Ти солодка, або терпка,
Розгортаєшся як книга,
Здогадайся, це - ...
***
З ранку нам дає наснагу,
І нічну вгамує спрагу,
Запашна й смачненька страва,
Відгадай, це чашка ...?
***
Я буваю шоколадним,
Я буваю масляним,
Я буваю делікатним,
Але завжди радісним.
Прикрашають квіточками,
Й шоколадним кремом,
Взимку, навесні і влітку,
Й восени окремо.
Хочуть мене у всі дні,
Дорослі і малята,
В будні і на вихідні,
А головне на свято!
І хто ж я такий?
***
Воно малесеньке таке,
Пухкеньке - хмаркою небесною,
Солодке, біле й запашне,
Разом із кавою – чудесне.
***
Порцеляновими чашками,
Нам згадається у снах,
І кав'ярнями у затишку,
Посмішками на устах.
Стариною вільно дихає,
Місто левів й королів,
Романтизмом заколихує,
Що ж таке це? Це наш ...
***
Буває чорна й молочна,
З гірчинкою, а більше сладка,
Тверда як камінь, але й сочна,
Що ж це таке? Це ...
***
У в червоному кожусі,
Під собачий перелай,
Щирой посмішкою в вусах,
Нас вітає ...?
ID:
391603
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 11.01.2013 16:39:39
© дата внесення змiн: 11.01.2013 16:39:39
автор: SAKHO
Вкажіть причину вашої скарги
|