В мені майже не лишилось надії
Ті почутя що були вже кудись відлетіли
Можливо хотів би я тебе повернути
Двері до тебе - нової відімкнути
Але я не зможу..
Не хочу ,не буду,не знаю ще точно..
Я все ж таки впевненний що тебе не забуду
Піду своїм шляхом..
Твій образ, в кімнаті малювати димом буду
Я тебе не люблю...
Так авжеш кому я брешу?!
Я засинаю с тобой в своїй голові
Прокидаюсь с тобой і хочу спитати як спалось тобі ..
Але нема вже тебе ..
Ти далеко ..десь там ..
А зі мною лиш шрам на сердці, і твій образ в моїй голові