Як хочеться взяти яхту
І поплисти в відкрите море,
Там де хвилі, мов гори,
І безмежжя, куди не глянь...
Може, зустріну дельфінів,
Спитаю, як їм живеться.
І навколо - синь: небо синє, море синє,
І мені здається,
Що я в синьому коконі,
Я - ніби маленька планета,
А все інше - Всесвіт...
І мені стане так затишно!
Навіть думати не буду про небезпеку,
І мені все одно,
Що на мене потім чекає,
На які землі доведеться ступити.
Хто не ризикує, той нічого не має.
Сміливі завжди щасливі.